BANCA SOCIALĂ informează deţinătorii de Visa card despre demararea promoţiei cu un fond de premii „inteligent”

BANCA SOCIALĂ informează deţinătorii de Visa card despre demararea promoţiei cu un fond de premii „inteligent” care include: smartphone-uri, smart-televizoare şi smart-mobil. Începând cu 6 noiembrie 2014 şi până la 28 februarie 2015, achitând cumpărăturile cu Visa card de la BANCA SOCIALĂ cu o sumă de, cel puţin, 100 de lei, fiecare client al băncii participă în mod automat la loteria premiilor de valoare.

La tombolă poate participa orice posesor de card Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum şi Visa Infinite emise de băncile din Republica Moldova. Pentru aceasta clientul trebuie să efectueze una sau mai multe plăţi cu Visa card pentru achitarea cumpărăturilor şi a serviciilor în complexele comerciale şi de prestare a serviciilor de pe teritoriul RM, precum şi prin internet, inclusiv pe site-uri străine, şi să înregistreze bonul fiscal al tranzacţiei aici. Cu cât mai multe tranzacţii, cu atât mai multe şanse pentru câştig!

Tragerea la sorţi a premiilor va decurge în câteva etape, primul fiind la 22 decembrie 2014. Atunci vor deveni cunoscuţi primii câştigători. În acea zi vor fi trase la sorţi trei televizoare Philips Smart TV şi şase smartphone-uri Samsung în baza tranzacţiilor efectuate în perioada 6 noiembrie – 14 decembrie şi înregistrate pe site până la 20 decembrie 2014. În cadrul etapei a doua, cuprinsă între 23 decembrie 2014 şi 22 ianuarie 2015, câştigătorii vor beneficia de aceleaşi premii, în baza tranzacţiilor făcute de la 15 decembrie 2014 până la 18 ianuarie 2015.

Etapa finală se va încheia la 6 martie şi va include tragerea la sorţi a premiului cel mare – un automobil Smart – şi trei televizoare Philips Smart TV, precum şi şase smartphone-uri Samsung în baza tranzacţiilor efectuate între 19 ianuarie şi 28 februarie 2015.