BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. felicită toţi deponenţii săi cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor.

De Ziua Internaţională a Economisirilor (la data de 31 octombrie a.c.) – portofoliul de depozite BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. a constituit circa 2 mlrd.lei, ocupînd stabil locul 5 în sistemul bancar.
Astăzi economisirile au o însemnătate deosibită pentru dezvoltarea stabilă şi sănătoasă a societăţii. Astfel, este important ca oamenii să conştientizeze acest lucru şi să economisească mijloacele băneşti, indiferent de venitul pe care îl au, şi să le depună la bancă. Depozitul deschis la BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. Vă garantează un venit planificat şi stabil.

BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. oferă o gamă variată de depozite la condiţii foarte atractive: cu posibitatea completării depozitului, cu posibilitatea de a efectua retrageri parţiale din cont, cu plata dobînzii lunar, la contul de card sau cu capitalizare. Totodată, se acordă posibilitatea de a vizualiza pe site-ul băncii rulajul la contul de depozit şi la cel cu card.

Banca desfăşoară regulat pentru deponenţi săi diferite campanii promoţionale. Ca exemplu în cadrul campaniei promoţionale de vară „O vacanţă de neuitat cu BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. au fost extrase 5 călătorii în Turcia pentru două persoane în hotel cu cinci stele şi 10 premii băneşti în mărime de 1000 lei fiecare. În legătură cu Ziua Internaţională a persoanelor în etate şi Ziua Profesorului, toţi profesorii şi toţi pensionarii care au deschis un cont depozit la „BANCA SOCIALĂ” în luna octombrie au primit un cadou din partea Băncii.

Cu ocazia vacanţelor de iarnă banca pregăteşte noi surprize pentru deponenţii săi.

Sunteţi aşteptaţi în toate filialele şi agenţiile BC “BANCA SOCIALĂ” S.A.!

Ratele dobînzilor în vigoare la depozitele persoanelor fizice

Informaţii la tel. 022-22-45-75