Dna Natalia Rahuba aprobată în funcţia de Preşedinte interimar al BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. - Preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie al Băncii

Dna Natalia Rahuba a fost recent aprobată în funcţia de Preşedinte interimar al BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. - Preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie al Băncii.

Decizia cu privire la nominalizarea pentru postul respectiv a fost adoptată în unanimitate la Adunarea extraordinara a acţionarilor Băncii din 20 iunie.

La desemnarea în funcţie Natalia Rahuba a dat asigurări acţionarilor precum că va menţine şi promova în activitatea sa cele mai bune tradiţii ale BC “BANCA SOCIALĂ” S.A., inclusiv şi principiile de orientare maximă a politicilor Băncii spre necesităţile clienţilor, acordând o atenţie deosebită renovării mijloacelor tehnice, modernizării sistemelor informaţionale şi implementării produselor noi.

Dl Valentin Cunev, Preşedintele Consiliului BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. a remarcat la prezentarea candidaturii dnei N.Rahuba către acţionari, că dânsa posedă calităţile personale relevante, precum şi suficientă experienţă de muncă bancară şi nebancară şi a mai relatat că: "Dna Natalia Rahuba timp de mai mulţi ani de muncă în cadrul Băncii şi-a dovedit ataşamentul său faţă de valorile şi interesele corporative. Acest fapt se distinge printr-un angajament pentru stilul respectiv de conducere, atunci când succesul este realizat prin munca consecventă, creativă, bine organizată a unei echipe coordonate şi integre".

Experienţă de lucru a dnei Natalia Rahuba în cadrul BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. îşi are început în august 1996. Timp de optsprezece ani a fost încadrată în diverse arii de activitate ale Băncii - a exercitat funcţiile de şef Secţie de credit a filialei "Rîşcani", şef adjunct Direcţie investiţii şi depozitele populaţiei, şef Direcţia operaţiuni a Băncii Centrale, ultima funcţie fiind exercitată din februarie 2003. Începând cu decembrie 2011 dna Natalia Rahuba intră în componenţa organului executiv colegial al BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. -  Consiliului de Administraţie.

Serviciul de presă al BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. ne-a informat că dna Natalia Rahuba s-a născut la 13 martie 1962 în regiunea Cernăuţi (Ucraina). Studiile superioare în domeniul de "contabilitate"şi le-a făcut la Institutul Agricol din Chişinău în perioada 1985 – 1996- Până la aderarea la colectivul BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. dânsa a activat în calitate de economist, contabil-şef şi director adjunct în mai multe companii.

Banca Naţională a Moldovei a aprobat desemnarea dnei Natalia Rahuba şi deja în decursul săptămânii curente a iniţiat exercitarea noilor obligaţii de funcţie.  

© Logos Press