BC „BANCA SOCIALA” SA explică modul în care te poţi înregistra în sistemul PayPal

Una dintre cele mari sisteme de plăţi electronice din lume, PayPal, prin intermediul căruia pot fi achitate uşor cumpărăturile în diferite magazine-internet, a devenit acum accesibil şi în Republica Moldova.

Înregistrarea în acest sistem este simplă şi nu durează mult timp. Este suficient să deschizi un cont la BC „BANCA SOCIALA” SA, lucru ce poate fi realizat la orice filială şi oficiu ale instituţiei financiare respective, adresându-vă în secţia specializată unde veţi fi ajutat de angajaţii calificaţi ai băncii şi, în câteva minute, contul va fi deschis. În acest scop, clientul va scrie cerere şi va perfecta o anchetă, va indica mostra semnăturii sale şi va prezenta originalul şi copia buletinului de identitate. Nerezidenţii RM trebuie să prezinte şi paşaportul pentru străinătate.

Dacă nu aveţi posibilitatea să veniţi personal la bancă pentru a deschide contul, acest lucru poate fi realizat de către o persoană de încredere care va prezenta copia paşaportului dvs. certificată la notariat, procura pentru deschiderea contului şi buletinul său de identitate.

După deschiderea contului la BC „BANCA SOCIALA” SA, va trebui să vă înregistraţi, fără plată, în sistemul PayPal, indicând numele, prenumele, data naşterii, adresa, indicele poştal, numărul de telefon şi parola de intrare în sistem. La completarea rubricii cu numărul de telefon, în faţa codului ţării, în loc de „+”, se va scrie „00” care înseamnă codul de ieşire în reţeaua internaţională. Următorul pas este conectarea la accountul PayPal al contului dvs. bancar. Pentru confirmarea acestuia, sistemul va efectua o tranzacţie de probă. Banii extraşi nu-i veţi pierde, ei se vor întoarce în contul dvs. în cel mai scurt timp.

Utilizatorii care au deschis deja un cont PayPal îl pot completa utilizând orice card bancar emis de BC „BANCA SOCIALA” SA: MasterCard Standart, Maestro, MasterCard Gold, Visa Electron. Această operaţie nu necesită cheltuieli suplimentare, iar transferul banilor se efectuează în regim on-line fără comision.

A opera cu PayPal înseamnă a fi în siguranţă, deoarece la achitarea cumpărăturilor acest sistem electronic oferă garanţii atât cumpărătorului, cât şi vânzătorului.

Pentru informaţii suplimentare despre cardurile BC „BANCA SOCIALA” SA şi procedura de deschidere a contului sunaţi la numărul de telefon (022) 22-45-50 sau accesaţi site-ul băncii www.socbank.md.

© newsmoldova.md