Banca Socială prezintă expoziția de fotografii "Moldova mea" a tânărului fotograf Maxim Ciumaş

În aceste zile în incinta centrului comercial Shopping MallDova are loc expoziția de fotografii “Moldova mea” a tânărului fotograf molodvean – Maxim Ciumaş. Evenimentul are loc cu susţinerea BC “BANCA SOCIALĂ” SA.

Autorul proiectului consideră că Moldova este o ţară cu peisaje unice. Despre frumusețea meleagurilor noastre Maxim Ciumaş a hotărât să povestească prin intermediul fotografiilor sale.

„Din expoziţie fac parte 20 de lucrări. Locurile unice din oraşe şi sate, landşafturile de o rară frumuseţe, totul este fixat pe fotografiile care au fost pregătite pentru expoziţie”, a spus Maxim Ciumaş.

Potrivit lui, „vânătoarea” a avut loc timp de câţiva ani. „Sute de km făcuţi pe jos, cu bicicleta sau cu maşina. Sper că văzând aceste fotografii unice, fiecare vizitator va putea spune cu mândrie: Aceasta e Moldova mea”, a remarcat Ciumaş.

Autorul recunoaște că a visat demult la acest proiect:“Mulţumesc BC„BANCA SOCIALĂ” SA pentru faptul că m-a ajutat să-mi împlinesc acest vis”, a spus Ciumaş.

        Pe  parcursul evenimetului Banca desfăşoară campania “Sejur de neuitat cu BC “BANCA SOCIALA” S.A.”,  privind  promovarea unui produs bancar nou -  depozit pentru persoanele fizice “VACANŢA”  cu termenul de plasare de 6 luni, cu rata dobînzii fixe:  în MDL  - 8% anual, USD/EUR – 5,5% anual,  RUB – 5% anual.   

 

 

 

 

“Am primit un şir de opinii pozitive despre aceast proiect” – a declarat colaboratorul secţiei marketing a băncii Iurii Cuzneţov.  Acţiunea se va desfăşura pînă pe data de 15 iulie.
 Specialiştii Băncii sunt de părerea, că desfăşurarea astfel de promoţii va deveni o bună tradiţie.