BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. împreună cu tot sistemul bancar din Moldova cu susţinerea Asociaţiei Băncilor din Moldova marchează la 31 octombrie 2012 - Ziua Internaţională a Economisirilor

 Ziua Internaţională a Economisirilor este marcată în ţările din toată lumea, devenind o tradiţie binecunoscută. Pentru prima dată această zi a fost marcată la 31 octombrie 1924, în cadrul primului Congres Internaţional de Economii, organizat de Asociaţia Băncilor de Economii la Milano, Italia.

Astăzi economisirile au o însemnătate deosibită pentru dezvoltarea stabilă şi sănătoasă a societăţii. Astfel, este important ca oamenii să conştientizeze acest lucru şi să economisească mijloacele băneşti, indiferent de venitul pe care îl au, şi să le depună la bancă. Depozitul deschis la BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. Vă garantează un venit planificat şi stabil.

BC “BANCA SOCIALĂ” S.A. o gamă variată de depozite la condiţii foarte atractive: cu posibitatea completării depozitului, cu posibilitatea de a efectua retrageri parţiale din cont, cu plata dobînzii lunar, la contul de card sau cu capitalizare.

Sunteţi aşteptaţi în toate filialele şi agenţiile BC “BANCA SOCIALĂ” S.A.!

Informaţii la tel. 022-22-45-75

Ratele dobînzilor în vigoare la depozitele persoanelor fizice.