BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. participă la promoţia “Cîştigă bani cu MoneyGram”

Începînd cu data de 01 noiembrie a.c. BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. participă la promoţia “Cîştigă bani cu MoneyGram” organizată de MoneyGram Payments System Inc. (“MPSI”)

Premiile:

  • Tombola zilnică - 500 lei
  • Tombola lunară - 5000 lei
  • Tombola finală – 50000 lei

Începănd cu 01 noiembrie 2010 pînă la 31 decembrie 2010 inclusiv oricine expediază sau primeşte o Tranzacţie prin sistemul internaţional MoneyGram va fi în mod automat înscris la tombolele organizate de Organizator. Nu există limite pentru numărul de înscrieri ale unei persoane la tombole, cu condiţia că aceasta expediază sau primeşte o Tranzacţie de fiecare dată.

Alegerea cîştigătorilor va fi efectuată de Organizator prin selectarea aleatorie a 1 (unei) Tranzacţii cîştigătoare pentru fiecare tombolă corespunzătoare, precum urmează:

  • În fiecare zi lucrătoare pe parcursul Termenului 1 (unu), Tranzacţia cîştigătoare va fi selectată din toate Tranzacţiile efectuate pe parcursul zilei precedente („Tombola Zilnică”). Tombola Zilnică finală va avea loc pe 11 ianuarie 2011 pentru selectarea 1 (unei) Tranzacţii cîştigătoare din toate Tranzacţiile efectuate pe 31 decembrie 2010. Premiul pentru Tombola Zilnică va fi de 500 (cinci sute) de lei moldoveneşti.
  • Pe 1 decembrie 2010 şi 11 ianuarie 2011 va fi selectată câte 1 (una) Tranzacţie cîştigătoare din toate Tranzacţiile efectuate pe parcursul lunii calendaristice care precede ziua tombolei („Tombola Lunară). Premiul pentru Tombola Lunară va fi de 5000 (cinci mii) lei moldoveneşti.
  • Pe 11 ianuarie 2011, va fi selectată 1 (una) Tranzacţie cîştigătoare din toate Tranzacţiile efectuate pe parcursul Termenului („Tombola Finală”). Pentru a evita orice suspiciuni, toate Tranzacţiile, inclusiv Tranzacţiile cîştigătoare în Tombolele Zilnice şi Lunare, vor fi înregistrate în Tombola Finală. Premiul pentru Tombola Finală va fi de 50 000 (cincizeci de mii) de lei moldoveneşti.

 Regulamentul Promoţiei “Cîştigă bani cu MoneyGram”

Pentru informatii adresati-va la toate filialele si reprezentantele BC «BANCA SOCIALA» S.A. în punctele de deservire MoneyGram.

Informatii la tel.22-22-85